Kylmälaboratorion kesätyöpaikat 2010

In english PDF-muodossa

Aalto-yliopiston Kylmälaboratorioon otetaan 2. - 4. vuosikurssin opiskelijoita kesäharjoittelijoiksi ja diplomityöntekijöiksi. Harjoittelukausi on kesäkuusta elokuuhun, ellei toisin sovita. Myöhemmin on mahdollisuus päästä laboratorioon osa- tai kokopäivätyöhön ja sitä tietä tutkijanuran alkuun.

Halukkaita kehotetaan ilmoittautumaan keskiviikkoon 10.2.2010 mennessä web-lomakkeella. Hakemuksen liitteeksi on toimitettava opintosuoritusote ja vapaamuotoinen ansioluettelo hakulomakkeen ohjeiden mukaisesti. Valinta suoritetaan tähänastisen opintomenestyksen perusteella, jolloin otetaan huomioon sekä suoritetut kurssit ja harjoitustyöt että niihin käytetty aika. Taloussihteeri Pirjo Muukkoselta (puh. 09-470 24959, sähköposti: pirjo ät neuro.hut.fi) saa laboratorion tutkimusohjelmaa käsittelevän esitteen ja muita lisätietoja. Laboratorion tietoja voi käydä katsomassa myös www-osoitteessa http://ltl.tkk.fi.

Kesäharjoittelijoita otetaan seuraaviin tutkimusryhmiin (tutkimusryhmien linkeistä löytyy lisätietoa kesätöistä ja ryhmien toiminnasta):

  • NANO-ryhmä: elektronisia kvantti-ilmiöitä nanorakenteissa (prof. Pertti Hakonen)
  • KVANTTI-ryhmä: Quantum superconducting devices and high-frequency properties of nano-engineered materials (PhD Sorin Paraoanu)
  • NANOTEORIA -ryhmä: Epätasapainokvanttimekaniikkaa, kvanttikuljetusteoriaa, kvanttistatistiikkaa ja suprajohtavuutta nanorakenteissa (dos. Tero Heikkilä - huomaa että sivulla oleva linkki ei toiminut, nyt se on korjattu!)

Hakijoille järjestetään laboratorioesittelyjä:

  • kylmäfysiikka: perjantaina 12.2. klo 14.30-16
  • aivotutkimus: tiistaina 16.2. klo 15-16

Kokoontuminen kylmäfysiikan esittelyyn Nanotalon Kylmälaboratorion aulassa (Puumiehenkuja 2B) ja aivotutkimuksen esittelyyn Nanotalon pääaulassa (Puumiehenkuja 2 A, Otaniemi, Espoo).


Otaniemessä, 29.1.2010


Mikko Paalanen, Kylmälaboratorion johtaja